Menținerea funcției renale și funcționarea normală a prostatei

Menținerea funcției renale și funcționarea normală a prostatei

Dacă ai peste 50 de ani și nevoile bruște ale vezicii urinare pe tot parcursul nopții te privează de somn, probabil o prostată mărită este de vină. La bărbații între 20 și 30 de ani, prostata are de obicei dimensiunea unei nuci. Cu toate acestea, începând cu vârsta de 40, acest mic organ de reproducere începe să crească, ajungând adesea la dimensiunea unei lămâi sau chiar a unui grapefruit până la vârsta de 60 de ani. Pe măsură ce se extinde, glanda apasă pe peretele vezicii urinare, provocând frecvente impulsuri urinare și senzație de vezică urinară plină constant. În plus, deoarece prostata înconjoară uretra, restricționează fluxul de urină pe măsură ce se mărește, rezultând un flux slab.

Studii recente au indicat că mai mult de jumătate dintre bărbații de peste 50 de ani și 80% dintre bărbații de peste 60 de ani suferă de prostată mărită. În timp ce o prostată mărită este o consecință naturală a îmbătrânirii, daunele radicalilor liberi cauzate de factorii de mediu și dietetici pot accelera creșterea prostatei. Cu toate acestea, o dietă bogată în antioxidanți și un supliment complet poate ajuta la reducerea urinării frecvente și la protejarea împotriva problemelor de HBP pe măsură ce îmbătrânești.

Ingredientele din majoritatea produselor pentru sănătatea prostatei pot avea efecte vizibile în 30 de zile. Cu toate acestea, poate dura mai mult timp pentru a stabili o apărare antioxidantă eficientă împotriva radicalilor liberi care accelerează creșterea prostatei și agravează problemele urinare. Pentru rezultate optime, concentrați-vă pe consecvență. Adăugarea unui supliment eficient de prostată la rutina zilnică timp de cel puțin 3 luni vă ajută la o îmbunătățire exponențială, deoarece fiecare doză se bazează pe beneficiile celei din urmă.

Din 1985 numeroși consumatori utilizează suplimentul alimentar Conprosta, obținut din extract de polen de rapiță, obținut din planta Brassica Napus, din familia Brassicaceae, Ordinul Cruciferales, recoltat de albinele din Specia Apis Cerna Fabricius, pe baza unei rețete tradiționale vechi, printr-o tehnologie modernă, dezvoltată de Grupul Zhejiang în colaborare cu Institutul de cercetare Zejiang. Extractul de polen de rapiță este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale.

Conform studiilor clinice ale producătorului  Grupul Zhejiang și distribuitorului din Serbia al produsului CONPROSTA contribuie la îmbunătățirea funcției renale, indicat în afecțiuni urinare însoțite adesea de durerea în zona lombară, incontinența urinară, tulburări de micțiune, recomandat în hiperplazie benignă de prostată și în prostatită cronică cu urinări frecvente, prostatită acută non-bacteriană cu urinare dificilă, golirea insuficientă a vezicii urinare; ajută la funcționarea normală a prostatei și la întreținerea vitalității organismului, fiind un agent imunomodulator datorită conținutului de enzime și vitamine, susține buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine.

Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbaților și pentru sănătatea femeilor
Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbatului: funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, susține/ contribuie la vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența organismului, util în caz de oboseală și are proprietăți antioxidante.

Pentru sănătatea femeii Conprosta este utilă pentru funcționarea normală a tractului urinar, susține/ contribuie la vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența organismului, util în caz de oboseală și are proprietăți antioxidante.

Suplimentul alimentar Conprosta este conceput pentru a susține buna funcționare a prostatei și a tractului urinar. Acesta este obținut din extract de polen de rapiță, care este bogat în este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale. Acest lucru îl face un ingredient valoros pentru sănătatea prostatei și tractului urinar. Polenul de albine are efecte antiinflamatorii și analgezice și poate fi util în tratarea și ameliorarea afecțiunilor prostatei. Specialiștii au constatat că polenul de albine este la fel de eficient ca și medicamentele antiinflamatorii.

Conprosta conține, de asemenea, minerale esențiale pentru sănătatea prostatei: zincul, care ajută la producerea materialului seminal și a testosteronului, și seleniul, care poate contribui la reducerea riscului de afecțiuni oncologice în organism. Aceste minerale pot ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea fluxului urinar.

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro și în farmaciile:
Farmaciile Tei
Farmacia Academia (Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București)
Farmacia Sf. Paul ( Str. Malcoci nr. 2B, Sector 5, București)
Farmacia Sorina (Str. Turda Nr.117-119, Bl.6, Parter, Sector 1, Bucureşti)
Farmacia Sorina (Bd. Ghencea, nr. 26, BL. C88A, Parter, Sector 6, Bucureşti)

Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbaților și sănătatea femeilor!

Pentru un organism rezistent și plin de viață ca la tinerețe!

Pentru o familie unită și sănătoasă!

Unic importator și distribuitor: SC NatBio Solution SRL

Informații suplimentare:
Tel. +4 0786 888 827
E-mail: office@conprosta.ro;
Web page: www.conprosta.ro

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.