Ghidul alimentelor pentru o prostată sănătoasă

Ghidul alimentelor pentru o prostată sănătoasă

Știați că mâncatul sănătos ar putea reduce semnificativ riscul împotriva problemelor de prostată?

Și cum cel mai bun tratament va fi întotdeauna prevenția, există o serie de alimente pe care bărbății le pot consuma pentru prevenirea oricăror tipuri de probleme urologice, cum ar fi incontinența urinară, infecțiile tractului urinar, numărul scăzut de testosteron și spermatozoizi, pietrele la rinichi și problemele de prostată.

O prostată mărită (cunoscută și sub numele de hiperplazie benignă de prostată sau HBP) este extrem de frecventă la bărbații și poate genera probleme grave de sănătate precum cancerul de prostată, unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer în rândul bărbaților. Cu o dietă adecvată constând în consumul unor super alimente pentru o prostată sănătoasă este esențială pentru bărbați.

Cum influențează dieta sănătatea urologică

Sistemul urinar masculin este format din multe organe importante, în afară de prostată. Rinichii, ureterul, Vas Deferens – tubul care este modificat în timpul unei vasectomii, vezica urinară, uretra, testiculele și penisul formează structura urinară masculină. O dietă sănătoasă poate ajuta sistemul urinar să prevină bacteriile, inflamația și să scadă nivelurile de aciditate din urină. Aceste probleme, mai ales dacă sunt cronice, pot duce la multe probleme serioase de sănătate pe care bărbații de toate vârstele trebuie să țină seama. Din nou, prevenția este esențială în acest caz.

Așadar, ce ar trebui să mâncați pentru a menține o sănătate bună a prostatei? Iată șase super-alimente ușor de găsit pentru o prostată sănătoasă.

Kale
Toate legumele sunt importante pentru sănătatea prostatei, dar una dintre cele mai bune pe care le puteți mânca în mod regulat este varza kale. Bogată în vitamina C, plina de fibre, calciu, vitamine și nutrienți esențiali, consumul acesteia poate ajuta la menținerea sănătății prostatei. Toate legumele bogate în vitamina C sunt super – alimente ideale pentru o prostată sănătoasă. Acestea includ broccoli, ardei gras și conopida.

Pește
Alegeți să consumați proteine slabe cu grăsimi sănătoase ori de câte ori puteți: pește de captura cu conținut scăzut de mercur, cum ar fi hamsii, sardine și pești de apă dulce. Toți acești pești bogați în acizi grași omega-3 pot ajuta la o serie de probleme de sănătate, inclusiv colesterolul crescut, hipertensiunea arterială, bolile cardiace și menținerea unei greutăți sănătoase.

Fructele de pădure
Fructele proaspete sunt super-alimente pentru o prostată sănătoasă, așa că nu uitați să le includeți în alimentație în mod regulat! În special căpșunele, murele și afinele. Fructele de pădure, în special soiurile sălbatice și organice, au un puternic impact antioxidant și au un conținut ridicat de vitamina C. Conținutul lor de antioxidanți combate radicalii liberi, agenți care pot contribui la formarea cancerului în organism. Vitamina C este o vitamină foarte importantă și poate ajuta la prevenirea simptomelor de HBP.

Nuci
Pline de grăsimi sănătoase și minerale, nucile ajuta de asemenea la menținerea sănătății prostatei. De exemplu, semințele de dovleac și nucile braziliene în special sunt bogate în zinc, ceea ce le face foarte benefice pentru sănătatea reproducerii. Nucile și migdalele conțin vitamina E și calciu despre care se știe că previn cancerul de prostată.

Extractul de Polen de rapiță
Contribuie la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar. Susține vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența, are proprietăți antioxidante, este util în caz de oboseală și susține buna funcționare a inimii și sănătății vaselor sanguine. Extractul de polen de rapiță este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine, minerale și vitamina E ( contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ).

Conprosta este obținut printr-o tehnologie modernă pe baza unei rețete tradiționale vechi, care are în compoziție ingridientul principal: extract polen de rapiță pur, obținut din planta Brassica Napus, din familia Brassicaceae, Ordinul Cruciferales, recoltat de albinele din Specia Apis Cerna Fabricius.

Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbatului: funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, susține/ contribuie la vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența organismului, util în caz de oboseală și are proprietăți antioxidante.

Pentru sănătatea femeii Conprosta este utilă pentru funcționarea normală a tractului urinar, susține/ contribuie la vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența organismului, util în caz de oboseală și are proprietăți antioxidante.

Conform studiilor clinice ale producătorului  Grupul Zhejiang și distribuitorului din Serbia al produsului CONPROSTA contribuie la îmbunătățirea funcției renale, indicat în afecțiuni urinare însoțite adesea de durerea în zona lombară, incontinența urinară, tulburări de micțiune, recomandat în hiperplazie benignă de prostată și în prostatită cronică cu urinări frecvente, prostatită acută non-bacteriană cu urinare dificilă, golirea insuficientă a vezicii urinare; ajută la funcționarea normală a prostatei și la întreținerea vitalității organismului, fiind un agent imunomodulator datorită conținutului de enzime și vitamine, susține buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine.

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro, în magazinele naturiste și în farmacii.

Ofertă specială disponibilă acum în:
• Farmacia Tei
Rețea farmacii Tei (link locații)
• Farmacia Academia

Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București; Tel. 021 310 1889
• Farmacia Sf. Paul
Str. Malcoci nr. 2B, Sector 5, București; Tel. 0743.991.441

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro, în magazinele naturiste și în farmacii.

Vă prezentăm detaliat:
Studiile clinice privind eficiența terapeutică Conprosta (rezumat).
Conprosta Internațional
Despre Prostată
Tratament natural pentru prostată
Distribuție
Oferte & promoții
Comandă acum!

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.