CONPROSTA
• Susține funcționarea normală a prostatei
• Stimulează sistemul imunitar
• Reduce frecvența nicturiei
• Fortifică rinichii
• Antioxidant
• Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

CONPROSTA  – supliment alimentar obținut din extract de polen de rapiță cu conținut bogat în componente în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale. Polenul de rapița contribuie la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar. Susține sistemul imunitar, vitalitatea și rezistența organismului, are acțiune antioxidantă; util în caz de oboseală. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Indicații

Conprosta – supliment alimentar obținut pe bază de extract de polen de rapiță  cu conținut bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale.
Polenul de Rapiță contribuie la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, de asemenea, susține vigoarea, vitalitatea și vigilenta; util în caz de oboseală.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Caracteristici

Din anul 1985 numeroși consumatori utilizează Conprosta pe baza de extract de polen de rapiță, din Specia Cruciferelor, Brassica Campestis Linn, recoltate de albinele din specia Apis Cerna Fabricius, printr-o tehnologie modernă dezvoltată de Grupul Zhejiang în colaborare cu Institutul de cercetare Zejiang, pe baza unei rețete tradiționale vechi.

Doze și mod de utilizare

Conprosta Forte:
Se recomandă cate 1 capsulă de 2 ori/zi, la 30 de minute după masă. Doza de întreținere: 1 capsulă/zi. Durata curei: maximum 6 luni

Conprosta Tabs:
Prima lună – câte 3 capsule de 3 ori pe zi. Pentru întreținere – câte o capsulă de 3 ori pe zi. Durata curei – maximum 6 luni.

Mod de utilizare recomandat:

Doza de întreținere:
1 capsulă/zi de Conprosta Forte.
Pentru afecțiuni mai grave ale prostatei și tractului urinar:
Se recomandă câte 1 capsulă de Conprosta Forte de 2 ori/zi, (dimineața și seara) la 30 de minute după masă.
sau
Dimineața: 1 capsulă de Conprosta Forte;
Prânz: 2 comprimate de Conprosta Tabs;
Seara: 1 capsulă de Conprosta Forte.
(toate la 30 de minute după masă)

Rezultatele sunt vizibile în primele 3 – 15 zile de tratament.
Durata curei: maximum 6 luni.

Prezentare produs

Conprosta Forte: capsule moi, cu conținut de particule galbene sau brune; ușor aerat, ușor dulce, ușor astringent.

Conprosta Tabs: comprimate filmate, după îndepărtarea filmului, comprimatul va avea culoare galben maroniu, gust dulce, ușor astringent.

Ambalaj

Conprosta Forte: 30 capsule moi

Conprosta Tabs: 60 comprimate filmate/flacon

Ingrediente

Conprosta Forte: extract din polen de Rapiță (Brassica napus) – 300 mg; capsula moale: gelatină, glicerina, apă purificată, caramel; emulsifiant: ulei de soia;  acetat de DL-α- tocoferil/ vitamina E – 20 mg/167% VNR*; agent de glazurare: ceară de albine. *VNR – Valori Nutriționale de Referință conf. Regulament UE 1169/2011

Conprosta Tabs: conține polen de rapiță – 500 mg; agent de încărcare: dextrină; agenți de glazurare: coloranți/oxid galben din fier, oxid roșu din fier; carboximetilceluloză, celuloză.
Polenul, ingredient de bază în Conprosta®, este constituit din milioane de grăuncioare microscopice, care reprezintă microgametofiți masculini ai plantelor din care iau naștere celulele spermatice (gameții masculini). Compoziția polenului este variabilă și depinde de mulți factori precum sursa vegetală, originea geografică, condițiile climatice, tipul de sol etc. Descris de egipteni ca „praf dătător de viață”, polenul este bogat în substanțe biologic active, peste 200 fiind identificate în diferite specii vegetale. Componentele de bază sunt proteinele, aminoacizii (în special cei esențiali), acizi nucleici, carbohidrații, lipide și acizi grași esențiali (linoleic, γ-linoleic), fosfolipide, fitosteroli (hormoni vegetali), enzime, coenzime, vitamine (liposolubile – provitamina A, vitaminele E și D și hidrosolubile – B1, B2, B6 și C), minerale (macro și microelemente între care seleniu, care poate ajunge până la concentrații de 0,02%), polifenoli etc.

Atenționări

Conprosta Forte:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A nu se consuma de către  persoanele alergice la produsele apicole (polen) și de către persoanele alergice la Soia. A nu se consuma de către copii sub 12 ani, femei însărcinate sau care alăptează.
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Conprosta Tabs:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat, și a unui mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole, copiilor și tinerilor sub 18 ani și femeilor însărcinate sau care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Reacții adverse

Un număr redus de persoane au reclamat modificarea tranzitului intestinal după utilizare, fără ca acest aspect să influențeze eficacitatea produsului.

Conprosta Forte
Supliment alimentar

Certificat de notificare: Seria AD, nr. 3487/2022

Conprosta Tabs
Supliment alimentar
Certificat de notificare: Seria AA nr. 13558/2020

S.C. NatBio Solution S.R.L. – unic importator și distribuitor în România

Producător: Zheijiang CONBA Pharmaceutical Co, Ltd
Țara de origine: China