Cum să menții prostata sănătoasă

Cum să menții prostata sănătoasă

Prostata este situată sub vezica urinară. Această glandă, situată între vezică și penis, se află chiar în fața rectului și permite corpului să elimine urina. Prostata secretă un lichid gros care devine parte din materialul seminal. Cu alte cuvinte, prostata joacă un rol cheie în sistemul reproducător.

În mod ideal, prostata ar trebui să aibă dimensiunea unei nuci sau a unei mingi de golf. Până la 40 de ani, poate crește până la dimensiunea unei caise. Până la 60 de ani, ar putea fi de mărimea unei lămâi.

Această creștere pe măsură înaintării în vârstă, aduce o serie de problemele prostatei ce pot afecta urinarea și funcția sexuală. Aceste probleme sunt: prostatita (infecția sau inflamația prostatei poate crea probleme, inclusiv arsuri sau urinare dureroasă și dificultăți de urinare); cancer de prostată (creșterea celulelor canceroase în interiorul prostatei se poate răspândi în alte părți ale corpului); și hiperplazia benignă de prostată (HBP).

O prostată mărită, lucru tot mai des întâlnit odată cu vârsta, poate bloca fluxul de urină. Acest lucru poate duce la hiperplazia benignă de prostată sau mărirea glandei prostatei. Printre semnele de HBP se numără: necesitatea de a urina des, nevoia de urinare crescută noaptea, probleme la urinare și incapacitatea de golire completă a vezicii urinară.

Aproximativ 75% dintre bărbații peste 60 de ani suferă de hiperplazie benignă de prostată. Discutați întotdeauna cu medicul orice probleme specifice legate de prostată sau despre care bănuiți că ar putea fi legate de prostată, inclusiv: disconfort oriunde în zonele pelvine sau rectale, dificultate la urinare, sânge în urină sau spermă.

Nutrienții specifici pot juca un rol în sănătatea prostatei și pot preveni problemele, inclusiv cancerul de prostată, dar poate fi dificil de obținut doar din dietă. În acest sens, puteți apela la suplimente naturale pe baza de extract de polen de rapiță pur. Extractul de polen de rapiță este bogat în componente biologic active (proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale) și contribuie la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, susține/ contribuie la vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența, are proprietăți antioxidante; util în caz de oboseală. Susține buna funcționare a inimii și sănătății vaselor sanguine. Vitamina E din compozitie contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Conform studiilor clinice ale producătorului  Grupul Zhejiang și distribuitorului din Serbia al produsului CONPROSTA contribuie la îmbunătățirea funcției renale, indicat în afecțiuni urinare însoțite adesea de durerea în zona lombară, incontinența urinară, tulburări de micțiune, recomandat în hiperplazie benignă de prostată și în prostatită cronică cu urinări frecvente, prostatită acută non-bacteriană cu urinare dificilă, golirea insuficientă a vezicii urinare; ajută la funcționarea normală a prostatei și la întreținerea vitalității organismului, fiind un agent imunomodulator datorită conținutului de enzime și vitamine, susține buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine.

Din 1985 numeroși consumatori utilizează suplimentul alimentar Conprosta, obținut din extract de polen de rapiță, obținut pe baza unei rețete tradiționale vechi, printr-o tehnologie modernă, dezvoltată de Grupul Zhejiang în colaborare cu Institutul de cercetare Zejiang.

Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbaților și pentru sănătatea femeilor
Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbatului: funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, susține/ contribuie la vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența organismului, util în caz de oboseală și are proprietăți antioxidante.

Pentru sănătatea femeii Conprosta este utilă pentru funcționarea normală a tractului urinar, susține/ contribuie la vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența organismului, util în caz de oboseală și are proprietăți antioxidante.

Suplimentul alimentar Conprosta este conceput pentru a susține buna funcționare a prostatei și a tractului urinar. Acesta este obținut din extract de polen de rapiță, care este bogat în este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale. Acest lucru îl face un ingredient valoros pentru sănătatea prostatei și tractului urinar. Polenul de albine are efecte antiinflamatorii și analgezice și poate fi util în tratarea și ameliorarea afecțiunilor prostatei. Specialiștii au constatat că polenul de albine este la fel de eficient ca și medicamentele antiinflamatorii.

Conprosta conține, de asemenea, minerale esențiale pentru sănătatea prostatei: zincul, care ajută la producerea materialului seminal și a testosteronului, și seleniul, care poate contribui la reducerea riscului de afecțiuni oncologice în organism. Aceste minerale pot ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea fluxului urinar.

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro și în farmaciile:
Farmaciile Tei
Farmacia Academia (Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București)
Farmacia Sf. Paul ( Str. Malcoci nr. 2B, Sector 5, București)
Farmacia Sorina (Str. Turda Nr.117-119, Bl. 6, Parter, Sector 1, Bucureşti)
Farmacia Sorina (Bd. Ghencea nr. 26, BL. C88A, Parter, Sector 6, Bucureşti)

Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbaților și sănătatea femeilor!

Pentru un organism rezistent și plin de viață ca la tinerețe!

Pentru o familie unită și sănătoasă!

Unic importator și distribuitor: SC NatBio Solution SRL

Informații suplimentare:
Tel. +4 0786 888 827
E-mail: office@conprosta.ro;
Web page: www.conprosta.ro

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.