Conprosta Internațional

În ultimii 30 de ani, peste 60 de milioane de consumatori Conprosta (Pule ’ An – denumirea în limba chineză a Medicamentului Tradițional Chinezesc) a contribuit la: menținerea funcției renale, funcționarea normală a prostatei, vitalitatea organismului și buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine. Au fost vândute peste 18 miliarde de comprimate Conprosta.

Din 1985 numeroși consumatori utilizează suplimentul alimentar Conprosta, obținut din extract de polen de rapiță, obținut pe baza unei rețete tradiționale vechi, printr-o tehnologie modernă, dezvoltată de Grupul Zhejiang în colaborare cu Institutul de cercetare Zejiang.

Conprosta a primit următoarele premii pentru proprietățile sale excepționale:

  • Premiul III pentru dezvoltarea științei și tehnologiei naționale l. 1987.
  • Premiul pentru produs remarcabil al Institutului Național de Administrare Medicală l. 1988.
  • Medalie de aur pentru produse apicole extraordinare la cel de-al 32-lea Târg Internațional de Apicultură l. 1988.
  • Medalia națională de argint l. 1991.
  • Marca internațională tradițională chineză a Institutului Național de Administrare Internațională l. 1995.

În 1998, Conprosta a obținut certificarea FDA în Statele Unite ale Americii.

De 39 de ani CONPROSTA (Conprosta Tabs și Conprosta Forte) este distribuită și utilizată de numeroși consumatori din Bulgaria, Serbia, Cehia, Croația, Slovenia, Macedonia, SUA, Rusia, China, Bangladesh, Hong Kong, Indonesia, Pakistan, Tailanda etc.

Despre producător

Producător: Zheijiang CONBA Pharmaceutical Co, Ltd.
Producător certificat internațional în conformitate cu EU-GMP, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Țara de origine: China

Compania Conba a fost fondată în 1969 și listată la Bursa de Valori din Shanghai în 2004; ea oferă printre cele mai bune produse pentru sănătatea umană și se angajează să devină liderul industriei moderne de medicamente și suplimente naturiste din China.

 Este o companie farmaceutică  integrată din punct de vedere științific, industrial și comercial, caracterizată de indicatori precum:

  • active totale 2,5 miliarde;
  • 3 miliarde venituri din vânzări;
  • 0,4 miliarde  profit ;
  • 5000 de angajați

Unul dintre produsele care s-au bucurat de cel mai mare succes la nivel mondial al fabricii Conba este Conprosta (Conprosta Tabs și Conprosta Forte).

CONPROSTA este Medicament Tradițional Chinezesc (MTC), fabricat în China de către producătorul Zhejiang Conba Pharmaceutical Co. Ltd și este autorizat de Administrația de Stat pentru Alimente și Medicamente din China (The State Food and Drug Administration – SFDA), care are următoarele specificații:

CONPROSTA  – Medicament Tradițional Chinezesc (Pule’An) contribuie pentru îmbunătățirea funcției renale, indicat în afecțiuni urinare însoțite adesea de durerea în zona lombară, incontinența urinară, tulburări de micțiune, recomandat în hiperplazie benignă de prostată și în prostatită cronică cu urinări frecvente, prostatită acută non-bacteriană cu urinare dificilă, golirea insuficientă a vezicii urinare; ajută la funcționarea normală a prostatei și la întreținerea vitalității organismului, fiind un agent imunomodulator datorită conținutului de enzime și vitamine, susține buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine.

Conprosta este marcă înregistrată.
S.C. NatBio Solution S.R.L. este unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova.

Descrierea Conprosta – Medicament Tradițional Chinezesc (MTC), prezentată de producător (vezi aici):

Informații suplimentare:
Tel. +4 0786 888 827
E-mail: office@conprosta.ro