Despre noi

SC NatBio Solution SRL este importator și distribuitor de suplimente alimentare, preparate naturale, dispozitive medicale, produse farmaceutice, produse cosmetice și de parfumerie ș.a., care îndeplinesc standardele internaționale de calitate superioare și sunt atestate de instituțiile abilitate atât din România cât și de cele mai importante autorități pe plan mondial.

Printr-o selecție atentă de produse eficiente dovedite și testate clinic din diferite țări, dorim să oferim fiecărui utilizator potențial o soluție naturală la problemele sale de sănătate.

Toate preparatele prezentate utilizatorilor sunt supuse unei analize detaliate în instituțiile relevante și sunt aprobate la instituțiile de specialitate din România și sunt certificate internațional.

Suntem mereu aproape de necesitățile, nevoile și sănătatea clienților noștri, prin oferirea unei game largi de suplimente alimentare, dispozitive medicale, produse farmaceutice, produse cosmetice și de parfumerie de o calitate superioară și la prețuri avantajoase.

Produsele noastre sunt obținute din materii prime de cea mai înaltă calitate provenite din diverse zone ale globului.

Avem încheiate parteneriate strategice pe termen lung și relații de alianță strategică cu companii renumite, instituții de cercetare, colegii și universități bine-cunoscute pe plan intern și internațional.

Gama produselor noastre va satisface toate nevoile dumneavoastră.
Puteți comanda toate preparatele noastre dând click, iar serviciile de curierat vă vor aduce articolele dorite, fie că sunteți din București sau din orice alt oraș din țara noastră.

Date de identificare:
SC NatBio Solution SRL
Sediu social: Intrarea Gheorghe Simionescu nr. 19, B26, Sector 1, București, România
Adresa de corespondență: OP-22, CP-113, Sector 1, 014780, București
CUI RO42228528; J40/1737/2020; EUID: ROONRC.J40/1737/2020
Cont IBAN RO: RO57RNCB0069166443730001- BCR Libertății.
Tel. +4 0786 888 827
E-mail: office@conprosta.ro
Web page: www.conprosta.ro