Control prostată: tot ce trebuie să știi despre prostată

Probabil că nu sunt partea preferată din farfurie, dar legumele verzi cu frunze sunt un prim pas bun către o prostată sănătoasă. Aceste legume sunt pline de vitamine și antioxidanți importanți care mențin în special prostata sănătoasă.

Căutați câteva rețete sănătoase care conțin salată verde, spanac, kale și broccoli pentru o masă delicioasă și cu un aport mare de vitamine și nutrienți. În timp ce vă umpleți farfuria cu aceste verdețuri cu frunze, evitați carnea prăjită la grătar. Se crede că există o legătură între PhIP, un compus chimic eliberat atunci când carnea este arsă, cu un risc crescut de cancer.

Recomandările de screening pentru cancerul de prostată sunt diferite, în funcție de faptul dacă vă aflați într-un grup cu risc ridicat sau într-un grup cu risc mediu. Dacă faceți parte dintr-un grup cu risc ridicat, ar trebui să luați în considerare efectuarea unui screening pentru cancerul de prostată începând cu vârsta de 40 de ani.

Bărbații care prezintă un risc normal sunt încurajați să ia în considerare screening-urile începând cu vârsta de 45-51 de ani.

Întroduceți în alimentația zilnică produse naturale, pe baza de extract de polen de rapiță pur. Extractul de polen de rapiță este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale.

Extractul de polen de rapiță contribuie la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar. Susține vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența, are proprietăți antioxidante si este util în caz de oboseală. Susține buna funcționare a inimii și sănătății vaselor sanguine, iar vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Acum puteți beneficia de calitățile extractului de polen de rapiță pur cu ajutorul celor mai noi suplimente alimentare Conprosta Tabs și Conprosta Forte obținute printr-o tehnologie modernă pe baza unei rețete tradiționale vechi, din extract de polen de rapiță din planta Brassica Napus, din familia Brassicaceae, Ordinul Cruciferales, recoltat de albinele din Specia Apis Cerna Fabricius, sunt disponibile și în România.

Studiile clinice și eficiența terapeutică ale produsului CONPROSTA, arată că suplimentul alimentar Conrpsota (denumirea în limba chineză „Pule’An – Medicament Tradițional Chinezesc) contribuie la îmbunătățirea funcției renale, este indicat în afecțiuni urinare însoțite adesea de durerea în zona lombară, incontinența urinară, tulburări de micțiune, recomandat în hiperplazie benignă de prostată și în prostatită cronică cu urinări frecvente, prostatită acută non-bacteriană cu urinare dificilă, golirea insuficientă a vezicii urinare; ajută la funcționarea normală a prostatei și la întreținerea vitalității organismului, fiind un agent imunomodulator datorită conținutului de enzime și vitamine și  susține buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine.

Documentația privind studiile clinice și eficiența terapeutică ale produsului Conprosta este disponibila pe conprosta.ro/studii-clinice

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro și în farmaciile:
Farmaciile Tei
Farmacia Academia (Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București)
Farmacia Sf. Paul ( Str. Malcoci nr. 2B, Sector 5, București)
Farmacia Sorina (Str. Turda Nr.117-119, Bl. 6, Parter, Sector 1, Bucureşti)
Farmacia Sorina (Bd. Ghencea nr. 26, BL. C88A, Parter, Sector 6, Bucureşti)

 

 

Informații suplimentare:
Tel. +4 0786 888 827

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.