Beneficiile uimitoare a polenului de rapiță pentru sănătate

Beneficiile uimitoare a polenului de rapiță pentru sănătate

Rapița (Brassica napus) este o plantă cu flori de un galben strălucitor, membra a aceleiași familii care include napii, gulia, vaza și  varza de Bruxelles. Rapița este o plantă cultivată pentru a produce ulei vegetal pentru gătit și pentru alte tipuri de procese industriale, dar și ca hrana pentru animale. În general, când se referă la uleiul de gătit comestibil, europenii folosesc termenul de ulei de rapiță, iar americanii folosesc ulei de canola.

Anumite soiuri de rapiță conțin acid erucic care poate avea efecte toxice, în special asupra inimii. Din cauza nivelului său ridicat de acid erucic potențial dăunător, nu a fost considerat sigur pentru consumul uman, fiind folosit în industria auto și în industria chimică.

Abia în anii 1970, când oamenii de știință canadieni au dezvoltat un hibrid (canola) care conținea un nivel foarte scăzut de acid erucic, experimentele au început să plaseze uleiul de rapiță printre uleiurile vegetale disponibile pentru utilizare în gătit.

Uleiul de rapiță conține acizi grași, fitosteroli și vitamina E. Uleiul de rapiță poate avea mai multe avantaje pentru sănătate datorită compușilor lor benefici. Este considerat sigur pentru consum nu doar datorită nivelului său scăzut de acid erucic, ci și pentru că conține foarte puține grăsimi saturate și niveluri ridicate de grăsimi polinesaturate Omega-3 și fitosteroli, care reduc absorbția colesterolului în organism. Unele preocupări de sănătate au fost exprimate din cauza nivelului relativ ridicat de acizi grași trans al uleiului de rapiță, care este comparabil cu uleiul de nucă, dar de aproximativ 10 ori mai mic decât uleiul de soia. Nivelul acizilor grași trans crește dacă uleiul nu este schimbat frecvent, de exemplu, într-o friteuză cu grăsimi. În 2018, U.S. Food and Drug Administration a stabilit că uleiul de canola poate reduce riscul de boală coronariană.

Rapița are o serie de beneficiile pentru sănătate atât prin consumul de ulei, cat și prin consumul de miere și polen. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii:

  1. Susține sănătatea ta cardiovasculară

Semințele de rapiță sau uleiul de rapiță sunt bune pentru inima și sănătatea cardiovasculară generală. De asemenea poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol. Vitamina K prezentă în această plantă interacționează cu o anumită proteină care are efecte anti-calcificare în țesuturile moi precum arterele și vasele de sânge. Aceasta înseamnă că poate ajuta la reducerea blocării și întăririi arterelor și vaselor de sânge. Dacă sunteți în căutarea unei plante sau legume din aceeași familie, care poate susține o inimă sănătoasă, ar trebui să încercați varza.

  1. Sursa bună de uleiuri omega

Acizii grași Omega 3 se găsesc în mod obișnuit în produsele din pește, dar semințele de rapiță sunt una dintre acele surse vegetale care conțin în mod natural acest tip de acizi. Această plantă conține atât acizi grași Omega 3 cât și Omega 6 care au efecte benefice diferite asupra organismului. Unele studii sugerează faptul ca ajuta la reducerea riscurilor de boli cardiovasculare, îmbunătățește sănătatea creierului și reduce inflamația.

  1. Efecte benefice pentru piele

Vitamina E și efectele sale antioxidante ajuta în susținerea sănătății pielii. Antioxidanții pot întârzia semnele de îmbătrânire ale pielii, cum ar fi petele întunecate și ridurile. De asemenea, reduce inflamațiile pielii datorita calitățiilor antiinflamatorii.

  1. Sursa buna de vitamina E

Vitamina E este importantă pentru organism, deoarece contribuie la sănătatea ochilor, părului, pielii și chiar a sistemului imunitar. Acest lucru se datorează faptului că vitamina E acționează ca un antioxidant în organism. Așadar, luați în considerare adăugarea suplimentelor pe baza de rapiță pentru acest beneficiu suplimentar!

  1. Ajuta la reducerea nivelului de colesterol

Uleiurile Omega pot ajuta sau controla, de asemenea, nivelul colesterolului. Un alt ingredient magic pe care îl are rapița sunt fitosteroli. Alimentele și suplimentele care conțin fitosteroli sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce nivelul de colesterol rău din organism.

  1. Poate ajuta la susținerea sănătății osoase

Unele cercetări sugerează că vitamina K poate ajuta la susținerea și întărirea oaselor. Astfel consumul suplimentelor pe baza de rapiță, poate ajuta la îmbunătățirea densității minerale osoase, ceea ce poate preveni sau reduce fracturile oaselor. De asemenea, poate reduce riscul de osteoporoză.

  1. Polenul de rapiță poate regla sistemul endocrin

Polenul de rapiță este bogat în nutrienți, flavonoli și antocianidine. Polenul de rapiță protejează ficatul, ameliorează umflarea și durerea, are efect împotriva aterosclerozei, tratează ulcerele varicoase, scade colesterolul și efecte antiradiații Are efect curativ semnificativ asupra prostatitei cronice și poate preveni hipertrofia prostatei, disfuncția prostatei. Polenul de rapiță este principalul ingredient al suplimentelor pentru tratamentul prostatei.

Polenul de albine poate regla sistemul endocrin, poate îmbunătăți funcția sexuală și poate trata infertilitatea masculină. Sistemul endocrin este un sistem important de reglare a activităților fiziologice ale organismului, iar polenul de albine poate promova dezvoltarea glandelor endocrine și poate îmbunătăți funcția secretorie a glandelor endocrine.

Conprosta Forte este un produs natural pe baza de extract de polen de rapiță pur, obținut din planta Brassica Napus, din familia Brassicaceae, Ordinul Cruciferales, recoltat de albinele din Specia Apis Cerna Fabricius, printr-o tehnologie modernă pe baza unei rețete tradiționale vechi. Extractul de polen de rapiță este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale. Extractul de Polen de rapița contribuie la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, contribuie la vitalitatea organismului, susține sistemul imunitar și vigilența, are proprietăți antioxidante,  util în caz de oboseală. Susține buna funcționare a inimii și sănătății vaselor sanguine, iar cu ajutorul vitaminei E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Conform studiilor clinice ale producătorului Grupul Zhejiang și distribuitorului din Serbia al produsului, CONPROSTA contribuie la îmbunătățirea funcției renale, indicat în afecțiuni urinare însoțite adesea de durerea în zona lombară, incontinența urinară, tulburări de micțiune, recomandat în hiperplazie benignă de prostată și în prostatită cronică cu urinări frecvente, prostatită acută non-bacteriană cu urinare dificilă, golirea insuficientă a vezicii urinare; ajută la funcționarea normală a prostatei și la întreținerea vitalității organismului, fiind un agent imunomodulator datorită conținutului de enzime și vitamine, susține buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine.

Polenul natural de albine s-a dovedit eficient de multe secole datorită puterii sale de stimulare a sănătății. Este o sursă naturală de substanțe biologic active care promovează activitatea antioxidantă, reduc riscul de boli de inimă, scad nivelul colesterolului din sânge și reduc impactul radicalilor liberi asupra organismului uman.

Polenul de albine este recunoscut de asemenea ca agent vindecător, antibacterian și antiinflamator.

  1. Mierea de rapiță – aurul alb la îndemâna tuturor

Mierea de rapiță este un soi monofloral derivat din polenul și nectarul Brassica napus. În termeni simpli, mierea de rapiță este rezultatul polenizării de către albine în concentrații mari a plantei de rapiță. Mierea în sine este identificabilă prin culoarea ei albă sau galben-unt și aroma sa ușor piperată. Beneficiile consumului de miere de rapiță sunt multiple: ajuta la vindecarea rănilor și arsurilor (accelerează vindecarea rănilor, curăță și previne infecțiile); previne refluxul de acid; ameliorează simptomele de tuse și răceala ( Organizația Mondială a Sănătății recomandă mierea ca remediu natural pentru tuse); poate reduce numărul trigliceridelor ( asociate cu rezistența la insulină sunt un factor major al diabetului de tip 2). Dar, indiferent de acțiunea individuală a mierii, pentru ca aceasta să aibă vreun efect terapeutic sau să-și păstreze profilul gustativ unic, ea trebuie să fie crudă, neîncălzită și neprocesată.

Remedii pentru un stil de viață sănătos

Suplimentul alimentar Conprosta este util pentru sănătatea bărbaților: buna funcționare a prostatei, a tractului urinar și susține imunitatea organismului, este obținut din extract de polen de rapiță, care este bogat în este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale. Acest lucru îl face un ingredient valoros pentru sănătatea prostatei și tractului urinar. Polenul de albine are efecte antiinflamatorii și analgezice și poate fi util în tratarea și ameliorarea afecțiunilor prostatei. Specialiștii au constatat că polenul de albine este la fel de eficient ca și medicamentele antiinflamatorii.

Conprosta conține, de asemenea, minerale esențiale pentru sănătatea prostatei: zincul, care ajută la producerea materialului seminal și a testosteronului, și seleniul, care poate contribui la reducerea riscului de afecțiuni oncologice în organism. Aceste minerale pot ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea fluxului urinar.

Suplimentul alimentar Conprosta poate fi utilizat pentru simptome urologice la bărbați, cum ar fi urinarea frecventă, urinarea nocturnă, urinarea dureroasă sau dificilă și fluxul urinar slab. Este recomandat pentru toți bărbații cu vârsta peste 42 de ani.

În ultimii 30 de ani, peste 60 de milioane de consumatori Conprosta a contribuit la: menținerea funcției renale, funcționarea normală a prostatei, vitalitatea organismului, buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine și au fost vândute peste 18 miliarde de comprimate Conprosta.

Este important de reținut că suplimentele nu înlocuiesc tratamentul medical și nu sunt menite să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină nicio boală. Înainte de a lua orice supliment alimentar, este recomandat să vă consultați cu un medic pentru a vă asigura că nu există contraindicații sau interacțiuni cu alte medicamente.

Vă prezentăm detaliat:
Studiile clinice privind eficiența terapeutică Conprosta (rezumat).
Conprosta Internațional
Despre Prostată
Tratament natural pentru prostată
Distribuție
Oferte & promoții
Comandă acum!

Conprosta Romania

Informații suplimentare:
Tel. +4 0786 888 827
E-mail: office@conprosta.ro

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.