Proprietățile polenului de rapiță din planta Brassica napus pentru sănătatea femeilor

Ce proprietăți are polenul de rapiță din planta Brassica napus pentru sănătatea femeilor:

Polenul de rapiță (Brassica napus) poate aduce unele beneficii specifice pentru sănătatea femeilor. Iată câteva dintre proprietățile sale relevante:

1. Reglarea ciclului menstrual: Polenul de rapiță poate contribui la reglarea ciclului menstrual. Acesta conține fitosteroli, care pot ajuta la echilibrarea nivelurilor hormonale și la reducerea simptomelor neregularităților menstruale, cum ar fi durerile și disconfortul asociate menstruației.

2. Susținerea fertilității: Polenul de rapiță poate fi benefic în susținerea fertilității la femei. Aportul său de substanțe nutritive, cum ar fi vitaminele, mineralele și aminoacizii, poate contribui la sănătatea sistemului reproducător și la îmbunătățirea funcției ovariene. De asemenea, polenul poate sprijini sănătatea uterului și poate favoriza condițiile optime pentru concepție.

3. Menopauza și simptomele asociate: Polenul de rapiță poate ajuta la gestionarea simptomelor asociate menopauzei. Fitosterolii din polen pot ajuta la echilibrarea nivelurilor hormonale în perioada de tranziție menopauzală și pot contribui la reducerea simptomelor neplăcute, cum ar fi bufeurile de căldură, insomniile și schimbările de dispoziție.

4. Sănătatea oaselor: Polenul de rapiță conține minerale esențiale, cum ar fi calciu, magneziu și zinc, care sunt importante pentru sănătatea oaselor. Consumul regulat de polen poate ajuta la menținerea densității osoase și poate contribui la prevenirea osteoporozei și a altor afecțiuni legate de oase.

5. Sănătatea pielii și a părului: Polenul de rapiță conține antioxidanți și substanțe nutritive care pot susține sănătatea pielii și a părului. Acesta poate ajuta la hidratarea și regenerarea pielii, la menținerea elasticității și la prevenirea îmbătrânirii premature. De asemenea, polenul poate contribui la părul sănătos și strălucitor.

Este important de menționat că fiecare persoană poate reacționa diferit la consumul de polen, iar unele persoane pot prezenta alergii la polenul de rapiță sau la alte tipuri de polen. Dacă aveți alergii sau sunteți sensibil la polen, este recomandat să evitați consumul sau utilizarea produselor care conțin polen de rapiță.

Este important de menționat că fiecare persoană poate reacționa diferit la consumul de polen, iar unele persoane pot prezenta alergii la polenul de rapiță sau la alte tipuri de polen. Dacă aveți alergii sau sunteți sensibil la polen, este recomandat să evitați consumul sau utilizarea produselor care conțin polen de rapiță.

Conprosta este utilă pentru sănătatea tractului urinar la femei și bărbați

Conprosta este obținut din extract de polen de rapiță, care este bogat în este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale. Acest lucru îl face un ingredient valoros pentru sănătatea prostatei și tractului urinar. Polenul de albine are efecte antiinflamatorii și analgezice și poate fi util în tratarea și ameliorarea afecțiunilor prostatei. Specialiștii au constatat că polenul de albine este la fel de eficient ca și medicamentele antiinflamatorii.

Conprosta conține, de asemenea, minerale esențiale pentru sănătatea prostatei: zincul, care ajută la producerea materialului seminal și a testosteronului, și seleniul, care poate contribui la reducerea riscului de afecțiuni oncologice în organism. Aceste minerale pot ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea fluxului urinar.

Pentru sănătatea femeilor: Conprosta este utilă pentru buna funcționare a tractului urinar la femei (reglarea ciclului menstrual, susținerea fertilității, menopauza și simptomele asociate, sănătatea oaselor, sănătatea pielii și a părului și întreținerea imunității organismului).

Pentru sănătatea bărbaților: Conprosta este utilă pentru buna funcționare a prostatei și a tractului urinar, simptome urologice la bărbați, cum ar fi urinarea frecventă, urinarea nocturnă, urinarea dureroasă sau dificilă și fluxul urinar slab. Este recomandat pentru toți bărbații cu vârsta peste 40 de ani.

În ultimii 30 de ani, peste 60 de milioane de consumatori Conprosta a contribuit la: menținerea funcției renale, funcționarea normală a prostatei, vitalitatea organismului, buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine și au fost vândute peste 18 miliarde de comprimate Conprosta.

Este important de reținut că suplimentele nu înlocuiesc tratamentul medical și nu sunt menite să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină nicio boală. Înainte de a lua orice supliment alimentar, este recomandat să vă consultați cu un medic pentru a vă asigura că nu există contraindicații sau interacțiuni cu alte medicamente.

Ofertă specială disponibilă acum în:
• Farmacia Tei
Rețea farmacii Tei (link locații)
• Farmacia Academia

Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București; Tel. 021 310 1889
• Farmacia Sf. Paul
Str. Malcoci nr. 2B, Sector 5, București; Tel. 0743.991.441

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro, în magazinele naturiste și în farmacii.

Vă prezentăm detaliat:
Studiile clinice privind eficiența terapeutică Conprosta (rezumat).
Conprosta Internațional
Despre Prostată
Tratament natural pentru prostată
Distribuție
Oferte & promoții
Comandă acum!

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.