Polenul de rapiță (Brassica napus): proprietățile și beneficiile pentru un organism sănătos

Polenul de rapiță (Brassica napus): proprietățile și beneficiile pentru un organism sănătos, printre care se numără:

Valoare nutritivă ridicată: Polenul de rapiță este o sursă importantă de substanțe nutritive. Conține proteine complete, care conțin toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului. De asemenea, este bogat în enzime, minerale (cum ar fi calciu, magneziu, potasiu și fier) și vitamine (cum ar fi vitamina B, vitamina C și vitamina E).

Proprietăți antioxidante:
Polenul de rapiță conține antioxidanți, cum ar fi flavonoidele și carotenoizii, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Aceste proprietăți antioxidante pot contribui la menținerea sănătății și la reducerea riscului de afecțiuni cronice.

Susține sistemul imunitar:
Consumul regulat de polen de rapiță poate ajuta la întărirea sistemului imunitar datorită conținutului său de substanțe nutritive esențiale. Polenul poate sprijini funcționarea optimă a sistemului imunitar și poate contribui la prevenirea bolilor și a infecțiilor.

Proprietăți antiinflamatorii:
Studiile clinice sugerează că polenul de rapiță are efecte antiinflamatorii datorită conținutului său de compuși bioactivi. Aceste proprietăți pot fi benefice în reducerea inflamației cronice și în gestionarea unor afecțiuni asociate inflamației, funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar.

Energie și vitalitate:
Polenul de rapiță este considerat un tonic natural, care poate oferi energie și vitalitate. Mulți oameni îl utilizează ca supliment alimentar pentru a-și spori nivelul de energie și pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și bunăstare.

Utilizare în cosmetică:
Datorită proprietăților sale antioxidante și nutritive, polenul de rapiță este utilizat și în produsele cosmetice. Poate fi inclus în creme, loțiuni și măști pentru a hrăni și a proteja pielea împotriva factorilor nocivi din mediu.

Este important de menționat că fiecare persoană poate reacționa diferit la consumul de polen, iar unele persoane pot prezenta alergii la polenul de rapiță sau la alte tipuri de polen. Dacă aveți alergii sau sunteți sensibil la polen, este recomandat să evitați consumul sau utilizarea produselor care conțin polen de rapiță.

Există anumite studii care indică că extractul de polen de rapiță obținut din planta Brassica Napus, din familia Brassicaceae (Crucifere), Ordinul Cruciferales (sau Brassicales) este util pentru sănătatea organismului, pentru funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, în prevenirea și tratamentul problemelor prostatei și a tractului urinar. Extractul de polen de rapiță conține substanțe active, cum ar fi fitosterolii și flavonoidele, care pot avea efecte antiinflamatorii și antioxidante. Acestea pot ajuta la reducerea inflamației și la protejarea celulelor din tractul urinar.

Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbaților

Suplimentul alimentar Conprosta este conceput pentru a susține buna funcționare a prostatei și a tractului urinar. Acesta este obținut din extract de polen de rapiță, care este bogat în este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale.  Acest lucru îl face un ingredient valoros pentru sănătatea prostatei și tractului urinar.  Polenul de albine are efecte antiinflamatorii și analgezice și poate fi util în tratarea și ameliorarea afecțiunilor prostatei. Specialiștii au constatat că polenul de albine este la fel de eficient ca și medicamentele antiinflamatorii.

Conprosta conține, de asemenea, minerale esențiale pentru sănătatea prostatei: zincul, care ajută la producerea materialului seminal și a testosteronului, și seleniul, care poate contribui la reducerea riscului de afecțiuni oncologice în organism. Aceste minerale pot ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea fluxului urinar.

Suplimentul alimentar Conprosta poate fi utilizat pentru simptome urologice la bărbați, cum ar fi urinarea frecventă, urinarea nocturnă, urinarea dureroasă sau dificilă și fluxul urinar slab. Este recomandat pentru toți bărbații cu vârsta peste 40 de ani.

În ultimii 30 de ani, peste 60 de milioane de consumatori Conprosta a contribuit la: menținerea funcției renale, funcționarea normală a prostatei, vitalitatea organismului, buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine și au fost vândute peste 18 miliarde de comprimate Conprosta.

Este important de reținut că suplimentele nu înlocuiesc tratamentul medical și nu sunt menite să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină nicio boală. Înainte de a lua orice supliment alimentar, este recomandat să vă consultați cu un medic pentru a vă asigura că nu există contraindicații sau interacțiuni cu alte medicamente.

Ofertă specială disponibilă acum în:
• Farmaciile Tei
Rețea farmacii Tei (link locații)
• Farmacia Academia

Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București; Tel. 021 310 1889
• Farmacia Sf. Paul
Str. Malcoci nr. 2B, Sector 5, București; Tel. 0743.991.441

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro, în magazinele naturiste și în farmacii.

Vă prezentăm detaliat:
Studiile clinice privind eficiența terapeutică Conprosta (rezumat).
Conprosta Internațional
Despre Prostată
Tratament natural pentru prostată
Distribuție
Oferte & promoții
Comandă acum!

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.