Extractul de polen de rapiță Brassica – tratament pentru o prostată sănătoasă

Beneficiile extractului de polen de rapiță din planta Brassica Napus pentru sănătatea bărbaților

Extractul de polen de rapiță obținut din planta Brassica Napus, care face parte din familia Brassicaceae (cunoscută și sub numele de Crucifere) din ordinul Brassicales, oferă o serie de beneficii pentru sănătatea bărbaților. Iată câteva dintre acestea:

Sănătatea prostatei: Extractul de polen de rapiță este benefic pentru sănătatea prostatei datorită conținutului său de substanțe nutritive, antioxidanți și fitosteroli. Acești compuși ajută la menținerea sănătății glandei prostate și la prevenirea unor afecțiuni precum Adenomului de prostată, cunoscut și sub numele de Hiperplazie Benignă de Prostată (HBP) sau cancerul de prostată.

Creșterea energiei și vitalității: Polenul de rapiță este o sursă naturală de nutrienți, inclusiv carbohidrați, proteine, vitamine și minerale, care sprijină nivelul de energie și vitalitatea. Consumul regulat de polen de rapiță ajută la combaterea oboselii și a epuizării, permițând bărbaților să se simtă mai energici.

Îmbunătățirea performanței sexuale: Studiile sugerează că extractul de polen de rapiță are beneficii pentru sănătatea sexuală masculină, inclusiv îmbunătățirea libidoului și a funcției erectile. Acest lucru se datorează în parte conținutului său de zinc, un mineral esențial pentru producția de testosteron și sănătatea sexuală generală. Substanțele bioactive din polenul de rapiță sprijină sănătatea sistemului reproductiv masculin și potența sexuală.

Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare: Consumul de polen de rapiță ajută la menținerea unui sistem cardiovascular sănătos. Acesta contribuie la reducerea nivelului de colesterol în sânge și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, ceea ce reduce riscul de boli cardiovasculare, care sunt frecvente în rândul bărbaților.

Sprijinirea sistemului imunitar: Extractul de polen de rapiță conține substanțe nutritive și antioxidanți puternici, cum ar fi vitamina C și flavonoidele, care pot întări sistemul imunitar al organismului. Consumul regulat de polen de rapiță ajută la reducerea riscului de îmbolnăvire și poate spori capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor și a bolilor.

Sănătatea pielii: Nutrienții din extractul de polen de rapiță, cum ar fi vitaminele și mineralele,  contribuie la menținerea sănătății pielii și la reducerea riscului de afecțiuni cutanate, cum ar fi acneea și îmbătrânirea prematură a pielii.

Controlul greutății corporale: Extractul de polen de rapiță susține controlul greutății corporale datorită conținutului său ridicat de proteine și fibre, care pot promova senzația de sațietate și ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

Este important să menționăm că beneficiile extractului de polen de rapiță pot varia în funcție de produs și de modul în care este utilizat. Înainte de a începe orice suplimentare sau tratament, este întotdeauna recomandabil să consultați un medic sau un specialist în domeniul sănătății pentru a vă asigura că este potrivit pentru nevoile și condițiile dvs. individuale.

Dl Dr. Cătălin-Andrei Bulai – Medic primar urolog, conform cercetărilor profesionale și feedbackului primit de la pacienți, menționează următoarele:

Extractul de polen de rapiță contribuie eficient la îmbunătățirea simptomatologiei urinare și la întărirea naturală a sistemului imunitar. Un exemplu în această categorie este Conprosta care conține extract de polen de rapiță bogat în fitosteroli, acizi grași esențiali și vitamine. Fitosterolii pot contribui la reducerea dimensiunii prostatei, ameliorând simptomele urinare. Acizii grași esențiali pot reduce inflamația prostatei, îmbunătățind fluxul urinar.
Vitamina E are proprietăți antioxidante care protejează celulele prostatei de daunele externe, precum stresul oxidativ.

Conform cercetărilor și feedback-ului primit de la pacienți, cea mai potrivită posologie de administrare este la 30 de minute după masă respectând următoarea schemă:
• Pentru doza de întreținere: 1 capsulă/zi de Conprosta Forte.

• Pentru afecțiuni acute ale prostatei și tractului urinar (asociat cu tratamentul prescris de medicul urolog):
1 capsulă de Conprosta Forte de 2 ori/zi, (dimineața și seara) după masă

sau
• dimineața: 1 capsulă de Conprosta Forte;
• prânz: 2 comprimate de Conprosta Tabs;
• seara: 1 capsulă de Conprosta Forte.

Conprosta este disponibilă în farmacii, magazinele naturiste și online:
Farmacia Tei, Farmacia Academia, Farmacia Sf. Paul, Farmacia Sorina, Organic Life, Farmacia Minunea Naturii

CONPROSTA (Conprosta Tabs și Conprosta Forte) a fost premiată cu diverse premii și medalii și disponibilă în Bulgaria, Serbia, Cehia, Croația, Slovenia, Macedonia, SUA, Rusia, China, Bangladesh, Hong Kong, Indonesia, Pakistan, Tailanda etc.

Informații suplimentare:
Tel. +4 0786 888 827
E-mail: office@conprosta.ro

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.