Despre prostată: cauze, tratament și beneficiile suplimentului Conprosta

Prostata: Cauze – tratament și beneficiile suplimentului Conprosta

Prostata este o glandă sexuală masculină. Se află sub vezica urinară, între osul pubian în față și rectul în spate. Cântărește câteva grame la naștere. În timpul pubertății, începe să crească sub influența hormonilor sexuali masculini, ajungând la o greutate de până la 20 g și o lungime de 3 până la 4 cm la vârsta de 20 de ani. O parte a uretrei trece prin prostată, în care curg veziculele seminale. Uretra este tubul prin care urina este excretată din vezică.

Prostata, împreună cu veziculele seminale, formează cea mai mare parte a lichidului seminal.

Odată cu înaintarea în vârstă prostata tinde să crească în volum, trecând astfel de la mărimea unei nuci (în tinerețe), la mărimea unei caise (în jurul vârstei de 40 de ani), ajungând în cele din urmă la mărimea unei lamâi (vârsta de aproximativ 60 de ani).

Întrucât prostata înconjoară o parte a uretrei, creșterea acesteia poate duce la constricția tubului prin care se elimina urina, provocând astfel tulburări urinare specifice.

Majoritatea problemelor de prostata apar în rândul bărbaților vârstnici și includ prostata inflamată, prostata mărita sau cancerul de prostată.

Semnele și simptomele problemelor de prostată

De cele mai multe ori problemele de prostată afectează controlul vezical și micțiunile, ceea ce poate duce la apariția următoarelor semne și simptome:
– Urinare frecventă;
– Golirea incompleta a vezicii urinare;
– Urinare întreruptă;
– Dificultate în începerea actului de micțiune.
– Disfuncție erectilă;
– Prezenta sângelui în urină sau în lichidul seminal;
– Durere la nivelul penisului, testiculelor sau a perineului (regiunea dintre organele genitale externe ți anus).

Toate aceste schimbări pot semnala probleme cu prostata, motiv pentru care este recomandat un consult medical de specialitate, pentru a putea determina cauza și severitatea acestora.

Dificultate la urinare la bărbați – Cauze și tratament

Dificultatea de a urina este o întâmplare comună la bărbați și se crede că fiecare bărbat suferă de boala de prostată cel puțin o dată în viață. Desigur, acest risc crește odată cu vârsta.

Potrivit datelor oficiale, fiecare al doilea bărbat după vârsta de 45-60 de ani se confruntă cu o problemă de sănătate care poate fi cauzată de prostată.

Pe măsură ce îmbătrânesc, mulți bărbați experimentează schimbări în modul în care urinează, care pot fi cauzate de inflamație sau de o prostată mărită. Cu toate acestea, o prostată mărită nu provoacă întotdeauna probleme cu urinarea. Să vedem ce factori afectează dificultatea de a urina la bărbați și cum îi poți rezolva.

Primele simptome ale bolii de prostată

Dacă simțiți durere în abdomenul inferior, zona prostatei, spate sau pelvis, indiferent de intensitatea acesteia, poate indica o boală de prostată. Probabil că sunteți familiarizat cu faptul că urinarea frecventă, mai ales noaptea, este unul dintre cele mai frecvente simptome ale bolii tractului urinar.

Dacă dificultățile de urinare la bărbați sunt însoțite de un flux intermitent și de golirea insuficientă a vezicii urinare, acesta poate fi un alt simptom. Bolile de prostată sunt adesea însoțite de infecții.

Simptomele prostatei, cum ar fi scurgerile apoase și sângeroase, precum și puroiul penian în lichidul seminal sau urină indică faptul că ar trebui să consultați imediat un urolog. De asemenea, ejacularea precoce sau dificultatea de a ajunge la ejaculare sau o cantitate mică de lichid seminal poate fi un motiv de îngrijorare.

Durerea constantă de spate, ejacularea dureroasă, disconfort în zona tractului urinar sau pierderea în greutate pot indica o boală de prostată. Când apare oricare dintre aceste simptome, vă sugerăm să vizitați imediat un medic urolog, care va efectua un examen și va stabili dacă este o simplă infecție urinară sau o boală de prostată.

Menținerea sănătoasa a prostatei

Întrucat prevenția este mult mai ușor de realizat decât tratarea oricărei afecțiuni sau probleme, menținerea sănătoasa a prostatei trebuie să aibă prioritate, mai ales odată cu înaintarea în vârstă.

Menținerea sănătoasa a prostatei se poate realiza prin:
– Screening regulat, în funcție de recomandările medicului specialist;
– Exerciții fizice regulate;
– Axarea pe diete sănătoase;
– Renunțarea la fumat;
– Suplimente alimentare specifice.

Conprosta – tratament natural pentru prostată

Problemele de prostată pot fi tratate cu alimente bogate în zinc. Încercați să includeți în dieta dumneavoastră leguminoase, crustacee, pește, cereale integrale, produse lactate și legume bogate în beta caroten.

Nu trebuie să neglijați acizii grași omega-3 și omega-6. Peștele ar trebui să fie în meniu de trei ori pe săptămână. Dacă ai probleme cu prostata, ar trebui sa reduci aportul de ceaiuri și cafea inutile, apa este permisa, pana la 10 ore pe zi.

Semințele de in au un efect pozitiv asupra prostatei și reduc simptomele unei prostate mărite. Pe de altă parte, turmericul combinat cu conopida poate fi cea mai bună prevenire a cancerului de prostată.

Când vine vorba de abordări proactive pentru sănătatea prostatei, majoritatea bărbaților aleg suplimente alimentare întrucât sunt ușor de administrat și includ de obicei doar elemente naturale.

De câte ori puteți, gustați semințele de dovleac, care au un efect foarte benefic asupra sănătății prostatei și sunt o sursă excelentă de zinc. Le puteți combina cu miere sau lapte.

Subliniem întotdeauna că prevenirea este cel mai bun medicament. Prin urmare, vă putem recomanda preparatul, Conprosta Forte, care are un efect eficient asupra prostatei și ajută la ameliorarea simptomelor. Conprosta Tab este un preparat care este recomandat tuturor bărbaților după vârsta de patruzeci de ani.

Din aceasta categorie face parte și produsul Conprosta din extract de polen de rapiță, obținut din planta Brassica Napus, printr-o tehnologie modernă pe baza unei rețete tradiționale vechi.

Acest supliment alimentar contribuie și susține funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, fortifică sistemul imunitar și oferă protecție împotriva stresului oxidativ datorita vitaminei E prezenta în compoziția sa.

În ultimii 30 de ani peste 60 de milioane de consumatori din Asia, America și Europa au ales acest supliment pentru a-i ajuta la menținerea sănătoasa a prostatei și nu numai.

Suplimentul alimentar Conprosta este disponibil atât online, cât și în farmacii. La fel ca orice alt produs, este recomandată citirea și respectarea prospectului și a instrucțiunilor privind dozajul și planul de administrare.

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro și în farmaciile:
Farmacia Tei
Farmacia Academia (Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București)
Farmacia Sf. Paul ( Str. Malcoci nr. 2B, Sector 5, București)
Farmacia Sorina (Str. Turda Nr.117-119, Bl. 6, Parter, Sector 1, București)
Farmacia Sorina (Bd. Ghencea nr. 26, BL. C88A, Parter, Sector 6, București)

Pentru informații suplimentare: 0786 888 827
email: office@conprosta.ro

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.