Conprosta – funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, disponibilă în Farmaciile Tei

Conprosta este pentru funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar disponibilă în Farmaciile Tei

Conprosta obținut din extract de polen de rapiță din planta Brassica napus și contribuția la funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar

Extract de polen de rapiță obținut din planta Brassica Napus, din familia Brassicaceae, Ordinul Cruciferales, recoltat de albinele din Specia Apis Cerna Fabricius oferă beneficii și este util pentru sănătatea bărbaților.

Iată câteva dintre acestea:

Sănătatea prostatei: Extractul de polen de rapiță este adesea util pentru susținerea sănătății prostatei. Studiile clinice sugerează că fitosterolii prezenți în polenul de rapiță pot ajuta la reducerea dimensiunii prostatei și la ameliorarea simptomelor asociate cu hiperplazia benignă de prostată (HBP), cum ar fi urinarea frecventă și dificultățile urinare.

Proprietăți antiinflamatorii: Extractul de polen de rapiță conține compuși cu proprietăți antiinflamatorii, cum ar fi flavonoidele. Aceste substanțe pot ajuta la reducerea inflamației în organism și pot oferi beneficii generale în domeniul sănătății.

Susținerea sistemului imunitar: Polenul de rapiță poate conține substanțe nutritive și antioxidanți care pot sprijini sistemul imunitar. Acestea pot contribui la protecția împotriva infecțiilor și a bolilor.

Aport de nutrienți: Polenul de rapiță este bogat în nutrienți esențiali, cum ar fi proteinele, vitaminele și mineralele. Consumul său poate contribui la asigurarea unui aport adecvat de substanțe nutritive în dieta zilnică.

Ce proprietăți are polenul de rapiță din planta Brassica napus pentru sănătatea bărbaților

Polenul de rapiță (Brassica napus) poate aduce unele beneficii specifice pentru sănătatea bărbaților. Iată câteva dintre aceste proprietăți:

1. Sănătatea prostatei: Polenul de rapiță poate fi benefic pentru sănătatea prostatei. Conținutul său de fitosteroli poate ajuta la menținerea sănătății prostatei și la prevenirea afecțiunilor prostatei, cum ar fi hiperplazia benignă de prostată (HBP) sau inflamația prostatei.

2. Sănătatea sexuală: Polenul de rapiță poate avea un impact pozitiv asupra sănătății sexuale masculine. Acesta conține substanțe nutritive, cum ar fi aminoacizii și enzimele, care pot susține producția de hormoni sexuali și pot îmbunătăți funcția erectilă și libido-ul.

3. Susținerea fertilității: Polenul de rapiță este adesea considerat un afrodisiac natural și poate contribui la îmbunătățirea fertilității masculine. Aportul său de substanțe nutritive și antioxidanți poate susține producția și calitatea spermatozoizilor.

4. Energie și performanță: Polenul de rapiță poate oferi un impuls de energie și poate îmbunătăți performanța fizică și mentală. Acesta conține carbohidrați, proteine și vitamine care pot sprijini metabolismul și pot susține funcționarea optimă a organismului.

5. Sănătatea generală: Polenul de rapiță este o sursă bogată de nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele și mineralele, care sunt importante pentru menținerea sănătății generale a bărbaților. Acești nutrienți pot contribui la menținerea unui sistem imunitar puternic, la susținerea sănătății sistemului cardiovascular și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Este important de menționat că fiecare individ poate avea reacții diferite la consumul de polen și că este întotdeauna recomandat să consultați un specialist în domeniul medical înainte de a începe orice suplimentare alimentară pentru a discuta despre dozare și potențiale interacțiuni cu alte medicamente sau condiții de sănătate existente.

Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbaților și pentru sănătatea femeilor

Conprosta este utilă pentru sănătatea bărbatului: funcționarea normală a prostatei și a tractului urinar, susține/ contribuie la vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența organismului, util în caz de oboseală și are proprietăți antioxidante.

Pentru sănătatea femeii Conprosta este utilă pentru funcționarea normală a tractului urinar, susține/ contribuie la vitalitatea organismului, sistemul imunitar și vigilența organismului, util în caz de oboseală și are proprietăți antioxidante.

Conprosta este conceput pentru a susține buna funcționare a prostatei și a tractului urinar. Acesta este obținut din extract de polen de rapiță, care este bogat în este bogat în componente biologic active: proteine, aminoacizi esențiali, enzime, coenzime, lipide, carbohidrați, vitamine și minerale. Acest lucru îl face un ingredient valoros pentru sănătatea prostatei și tractului urinar. Polenul de albine are efecte antiinflamatorii și analgezice și poate fi util în tratarea și ameliorarea afecțiunilor prostatei. Specialiștii au constatat că polenul de albine este la fel de eficient ca și medicamentele antiinflamatorii.

Conprosta conține, de asemenea, minerale esențiale pentru sănătatea prostatei: zincul, care ajută la producerea materialului seminal și a testosteronului, și seleniul, care poate contribui la reducerea riscului de afecțiuni oncologice în organism. Aceste minerale pot ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea fluxului urinar.

Suplimentul alimentar Conprosta poate fi utilizat pentru simptome urologice la bărbați, cum ar fi urinarea frecventă, urinarea nocturnă, urinarea dureroasă sau dificilă și fluxul urinar slab. Este recomandat pentru toți bărbații cu vârsta peste 40 de ani.

În ultimii 30 de ani, peste 60 de milioane de consumatori Conprosta a contribuit la: menținerea funcției renale, funcționarea normală a prostatei, vitalitatea organismului, buna funcționare a inimii și sănătatea vaselor sanguine și au fost vândute peste 18 miliarde de comprimate Conprosta.

Este important de reținut că suplimentele nu înlocuiesc tratamentul medical și nu sunt menite să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină nicio boală. Înainte de a lua orice supliment alimentar, este recomandat să vă consultați cu un medic pentru a vă asigura că nu există contraindicații sau interacțiuni cu alte medicamente.

Ofertă specială disponibilă acum în:
• Farmacia Tei
Rețea farmacii Tei (link locații)
• Farmacia Academia

Str. Academiei nr. 35-37, Sector 1, București; Tel. 021 310 1889
• Farmacia Sf. Paul
Str. Malcoci nr. 2B, Sector 5, București; Tel. 0743.991.441

Produsele sunt disponibile pe www.conprosta.ro, în magazinele naturiste și în farmacii.

Vă prezentăm detaliat:
Studiile clinice privind eficiența terapeutică Conprosta (rezumat).
Conprosta Internațional
Despre Prostată
Tratament natural pentru prostată
Distribuție
Oferte & promoții
Comandă acum!

Informații suplimentare:
Tel. +4 0786 888 827
E-mail: office@conprosta.ro

 

 

Conprosta

https://www.conprosta.ro

Vezi toate articolele autorului

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are makes.